1. Splošno
Pekarna Pečjak spoštuje zasebnost vsake osebe, ki obišče naše spletne strani. Želeli bi vas informirati o tem, katere podatke Pekarna Pečjak zbira in kako se uporabljajo. Izvedeli boste tudi, kako lahko preverite točnost teh informacij in ukrepate, da se ti podatki pri podjetju Pekarna Pečjak zbrišejo. Pridobitev in shranjevanje podatkov se izvaja v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Če se podatki zaradi izboljšanja storitev za stranke ali iz tehničnih razlogov znotraj podjetja obdelujejo v okviru centralne obdelave podatkov, bomo s primernimi ukrepi zagotovili, da bodo vaši pravni interesi glede varstva podatkov v celoti upoštevani.

 

2. Obdelava osebnih podatkov
Če obiščete to stran, se ne zbirajo direktni podatki o osebi, kot so vaše ime, vaš naslov, telefonska številka, naslov elektronske pošte, informacije o načinu plačila ali pošiljke, o plačilnih ali kreditnih karticah, razen v primeru, da nam te informacije posredujete prostovoljno. Z obiskom naših strani pristanete na navedene pogoje uporabe. Če pa se z njimi ne strinjate, nam ne dajajte na razpolago nobenih podatkov o vas: ne obiskujte določenih strani, za katere so potrebni osebni podatki, ne sodelujte pri nagradnih igrah, ne pošiljajte nam elektronske pošte.
V primeru, da nam sami podate na razpolago osebne podatke, nas pooblaščate, da te podatke obdelamo do tolikšne mere, da jih Pekarna Pečjak ali podjetja, povezana s Pekarno Pečjak, uporabijo za izboljšanje individualne oskrbe npr. s pošiljanjem informacij o proizvodih ali pošiljanjem ponudb. Za enak namen dopolnjujemo te podatke z informacijami s strani tretjih. Informacije o vas bomo posredovali samo tistim pogodbenim partnerjem podjetja Pekarna Pečjak, ki vam zagotavljajo servisne storitve v imenu podjetja Pekarna Pečjak. Poleg tega bomo vaše podatke posredovali samo v primeru, da bomo k temu zavezani na osnovi uradnih ali pravnih predpisov. Spremembe naših »Informacij za varstvo podatkov« se objavljajo na tej strani. Na ta način se lahko kadarkoli informirate o tem, katere podatke shranjujemo, kako jih shranjujemo in uporabljamo. Elektronske pošte, ki nam jo pošiljate, Pekarna Pečjak ne obravnava kot zaupno. Z odpošiljanjem priznate Pekarni Pečjak vse pravice, vključno z razmnoževanjem, posredovanjem in objavo v vseh medijih.

 

3. Varnost
Pekarna Pečjak bo vaše podatke varno shranila in v ta namen izvedla vse varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov pred izgubo, zlorabo ali spremembami. Pogodbeni partnerji podjetja Pekarna Pečjak, ki imajo dostop do vaših podatkov zaradi zagotovitve servisnih storitev v imenu podjetja Pekarna Pečjak, morajo varovati tajnost teh informacij in jih ne smejo uporabljati v druge namene.

 

4. Avtomatizirani podatki, ki se ne nanašajo na osebe
V nekaterih primerih shranjujemo vaše podatke, ki pa nam ne dajejo nobenih osebnih informacij. Tako lahko zajamemo informacije o vrsti vašega brskalnika, sistemu, ki ga uporabljate, ali naslovu domene, s katere ste prišli na našo stran. Za lažjo uporabo naših spletnih strani včasih uporabljamo t.i. kolačke. »Kolački« so drobne informacije, ki jih vaš brskalnik hrani na trdem disku vašega računalnika in ki olajšajo uporabo naših spletnih strani. Kolački, ki jih uporabljamo, ne shranjujejo informacij, ki se nanašajo na specifično osebo. Pri večini spletnih brskalnikov so kolački avtomatsko sprejeti. To lahko preprečite, če spremenite nastavitev vašega brskalnika. Prosimo, da v vaših navodilih za namestitev brskalnika poiščete več informacij o teh funkcijah.

 

5. Informacije o varstvu podatkov
V primeru, da ste nam dali na razpolago osebne podatke in sedaj želite, da se te informacije zbrišejo, vas prosimo, da nam pošljete elektronsko pošto na naslov info@pekarna-pecjak.si.  Po tej poti se tudi obrnite na nas, če želite izvedeti, ali smo o vas zbrali kakšne podatke in katere. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

 

Pekarna Pečjak je ponosna dobitnica priznanja Inovativno živilo 2016 za testenine z visoko vsebnostjo beljakovin Pure.